umag

Crveni križ nije deponij: 'Poklonjenom konju se ne gleda u zube'

0
Foto: Facebook Crveni križ Bujštine
Foto: Facebook Crveni križ Bujštine

"Apeliramo još jednom svim našim sugrađanima!! Ne ostavljajte donacije na ovaj način pred zgradom Crvenog križa Umag. Nažalost 90% donacija je neupotrebljivo i ne može se dati našim korisnicima. Crveni križ Umag nije deponij!! Reciklažno dvorište nalazi se u Finidi!! Zahvaljujemo se svim onima koji svoju donaciju donesu uredno posloženu i upotrebljivu za daljnju distribuciju!! Uskoro će na zgradi biti postavljen vdeonadzor s ciljem borbe protiv nesavjesnih i neodgovornih građana", objavili su iz Crvenog križa Bujštine 24. lipnja na svom Facebook profilu.

"Mislim da se poklonjenom konju ne bi trebalo gledati u zube. Nije ok što je razbacano, al ono ljudi dijele đabe. Ja srećom sve šaltam dalje u ruke pa nemam tih problema", komentirala je jedna mještanka. "Iskreno ne bi nikad niti dala u Crveni križ. Baš zbog ovakvih ispada", podržala ju je druga.

"To znači da građani mogu donijeti bilo što pred vrata i ostaviti?!? Nismo najbolje razumijeli smisao vašeg komentara, no sigurni smo da našim korisnicama nećemo dati odjeću i obuću koja je prljava, mufasta, poderana... !! To su ljudi sa svojim sudbinama i potrebama. Rabljena odjeća i obuća se ne poklanja Crvenom križu! Građani imaju apsolutno pravo odabira kada je u pitanju donacija!! Srdačno", napisali su iz Crvenog križa Bujštine i dodali: "Svatko ima pravo odabira, mi to ne bi nazvali ispadom nego molbom i apelom prema građanima".

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KONOBAR / ICA - ASSISTANT WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA / SKIPER/SKIPERICA - SKIPPER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA