U općini Kanfanar uređeni sportski i rekreativni objekti

0
Igralište Barat
Igralište Barat

U općini Kanfanar provedeni su radovi na uređenju sportskih i rekreativnih objekata u skladu s planom održavanja za tekuću godinu. Na nogometnom igralištu u Kanfanaru postavljena je zaštitna gumena obloga cijelom dužinom zida ispred svlačionica i tribine na južnoj strani igrališta, u dužini od 64 metara. Na taj je način bitno povećana sigurnost za sve korisnike igrališta.

Prethodno su članovi Nogometnog kluba Kanfanar uredili travnjak igrališta i prostorije kluba. U planu za ovu godinu je i zamjena ograde na južnoj strani, čime bi se dovršilo projekt nove zaštitne ograde započet prošle godine kada je uz sufinanciranje Nogometnog saveza IŽ postavljena nova ograda s istočne i sjeverne strane igrališta.

Uređena su i igrališta za male sportove u Sošićima i Baratu gdje su bojom za sportske terene nanovo obojane podloge i oznake igrališta te su uređeni sportski rekviziti i tribine. U sklopu ovih radova obnoviti će se oznake na rukometnom igralištu u Kanfanaru te zamijeniti zaštitna ograda iza gola s južne strane. Zaštitna ograda obnovljena je i na malom travnatom igralištu u Maružinima. Ovim radovima uvelike je poboljšana sportska i društvena infrastruktura u svim područjima općine te su uređeni sadržaji koji osim sportašima i lokalnom stanovništvu, često koriste i turistima koji su smješteni u općini Kanfanar.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa