Deniz Zembo organizira festival koji je dobar razlog da budete u Puli!

0
Deniz Zembo na Turističkoj akademiji u Poreču
Deniz Zembo na Turističkoj akademiji u Poreču

Prvi Gastro Buzz Festival na rasporedu je od 02.-05. srpnja u Puli, a kao uvertira događaju naši najpopularniji kuhari od 29. lipnja kuhati će u tjednu gostujućih chefova u Restoranu Amfiteatar, a o finalnom rasporedu možete pratiti na društvenim mrežama Gastro Buzz Festivala, piše Jutarnji.

Na jednom mjestu u Istri okupiti će se najveći autoriteti iz područja gastronomije i turizma poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Deniza Zembe i mnogih drugih. Predavači će održati radionice o izradi kave, čokolade, sladoleda, kruha, a u sklopu festivala održat će se i tri panela na temu turizma, ugostiteljstva i gastronomije. Osim novih trendova i uspješnih primjera prakse, poseban naglasak biti će na prilagodbi navedenih sektora izazovnim vremenima uzrokovanim pandemijom.

“Htjeli smo na jednom mjestu okupiti najbolje od gastro scene iz Hrvatske i šire. U ova teška vremena za ugostiteljstvo i turizam, želja nam je dati doprinos i razmijeniti iskustva kako se najbolje izboriti s post-covid izazovima. Iznenadio nas je veliki interes izlagača i sudionika, te se veselimo prvom izdanju festivala, koji planiramo održavati svake godine”, ističe Deniz Zembo, pokretač Kulinarskog razvojnog Centra, glavnog organizatora festivala, piše Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa