566 eurokonzalting sdz webbanner istarski v2

Deniz Zembo organizira festival koji je dobar razlog da budete u Puli!

0
Deniz Zembo na Turističkoj akademiji u Poreču
Deniz Zembo na Turističkoj akademiji u Poreču

Prvi Gastro Buzz Festival na rasporedu je od 02.-05. srpnja u Puli, a kao uvertira događaju naši najpopularniji kuhari od 29. lipnja kuhati će u tjednu gostujućih chefova u Restoranu Amfiteatar, a o finalnom rasporedu možete pratiti na društvenim mrežama Gastro Buzz Festivala, piše Jutarnji.

Na jednom mjestu u Istri okupiti će se najveći autoriteti iz područja gastronomije i turizma poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Deniza Zembe i mnogih drugih. Predavači će održati radionice o izradi kave, čokolade, sladoleda, kruha, a u sklopu festivala održat će se i tri panela na temu turizma, ugostiteljstva i gastronomije. Osim novih trendova i uspješnih primjera prakse, poseban naglasak biti će na prilagodbi navedenih sektora izazovnim vremenima uzrokovanim pandemijom.

“Htjeli smo na jednom mjestu okupiti najbolje od gastro scene iz Hrvatske i šire. U ova teška vremena za ugostiteljstvo i turizam, želja nam je dati doprinos i razmijeniti iskustva kako se najbolje izboriti s post-covid izazovima. Iznenadio nas je veliki interes izlagača i sudionika, te se veselimo prvom izdanju festivala, koji planiramo održavati svake godine”, ističe Deniz Zembo, pokretač Kulinarskog razvojnog Centra, glavnog organizatora festivala, piše Jutarnji.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI/A KUHAR/ICA

Do: 27.09.2020.

JADRUHI, ISTARSKA ŽUPANIJA

FIZIOTERAPEUT/KINJA

Do: 28.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA