Tražite posao? Pogledajte ove zanimljive oglase za vašu karijeru

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Pet Home Hrvatska je specijalizirana trgovina za kućne ljubimce sa stručnim osobljem koje će Vam pomoći u odabiru proizvoda prilikom posjete. U njihovim poslovnicama možete kupiti hranu za vašeg ljubimca, dodatke prehrani, kozmetiku ali i visoko kvalitetnu opremu. Ljubav prema ljubimcima najbitnija je stavka u njihovom poslovanju, oni im predstavljaju člana obitelji, a ukoliko ste istog mišljenja možete se prijaviti za poziciju Veterinarskog tehničara / trgovca (m/ž). Posao uključuje rad u trgovini, brigu o nabavci robe za trgovinu i savjetovanje kupaca, a oglas je aktivan do 30. lipnja.

Skilja GmbH - Podružnica u Republici Hrvatskoj traži QA engineera (m/ž) koji će razvijati i izvršavati ručne i automatizirane testove za osiguranje kvalitete proizvoda. Odgovornosti inženjera za kvalitetu uključuju dizajniranje i provođenje testova, uklanjanje pogrešaka i definiranje korektivnih radnji. Pregledavat će i zahtjeve sustava i pratiti metrike osiguranja kvalitete. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoju prijavu možeš poslati do 29. lipnja.

Od 2012. godine Aer L.M. d.o.o. radi na području elektroničkih cigareta i jedni su od glavnih predstavnika veleprodaje na talijanskom tržištu. Svojim klijentima žele ponuditi samo najbolje jer su svjesni da će tako postići obostrano zadovoljstvo i rast. Njihov je cilj razviti i nadograditi područje e-cigareta, kako u Italiji, tako i drugdje u Europi, a sada su u potrazi za Pomoćnim radnikom u skladištu (m/ž). Potrebno je dobro poznavanje talijanskog jezika, a svoj životopis za rad u Novigradu im možeš poslati najkasnije do 4. srpnja.

ADRIATIC HOLIDAYS d.o.o. traži Konobara (m/ž). Potrebno je imati srednju stručnu spremu te godinu dana iskustva. Poželjno je iskustvo poslova u baru (barmen ili vanjski konobar) ili posluživanja hrane u restoranu. Vrsta zaposlenja je na određeno vrijeme, stalni radni odnos ili sezonski. Ukoliko si zainteresiran za ovaj oglas, on ostaje aktivan do 29. lipnja.

Tvrtka Svijet medija d.o.o. osnovana je 1994. godine i od tada uspješno posluje i bavi se maloprodajom i veleprodajom tehničke robe - potrošačke elektronike i ostalih proizvoda. Pridruži se njihovom uspješnom timu koji broji više od 80 zaposlenika u više gradova Hrvatske na poziciji Prodavač (m/ž) za rad u maloprodaji potrošačke elektronike u Poreču. Ako imaš barem srednju stručni spremu i poznaješ engleski jezik, javiti im se možeš najkasnije do 27. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa