Miro Glavičić:

'Gledao sam utakmicu iz svečane lože s Alexom Fergusonom'

3
Miro Glavičić i Alex Ferguson
Miro Glavičić i Alex Ferguson

Miro Glavičić iz Županići, jedan od osnivača Nogometnog kluba Omladinac iz Svetog Martina, imao je čast da uz rame nogometnog menadžera Alexa Fergusona prisustvuje najvećem derbiju engleskog nogometa, susretu Manchester Uniteda i Liverpoola na Old Traffordu krajem prošle godine.

Trodnevni izlet u Manchester omogućio mu je prijatelj iz djetinjstva Giuliano Zulijani, inače poznati ugostitelj u New Yorku. Zulijani živi u Americi već blizu pedeset godina i voditelj je poznatog njujorškog restorana Primola.

„Giuliano je moj veliki prijatelj koji dvaput godišnje dolazi u rodni kraj, u Županiće. S obzirom na to da u njegovom restoranu gostuje samo elita, među njima je i Ferguson, njegov redoviti gost i prijatelj. Tako sam zahvaljujući svom prijatelju imao prilike biti u društvu svog omiljenog nogometnog trenera. I ne samo to, imao sam čast biti s njim u njegovoj vip loži i na večeri“, doznajemo od Mira kojeg je kaže očarao i sam dolazak na tribine slavnog manchesterskog stadiona. 

„Bio je to poseban doživljaj, biti dio toga, kao poseban gost Fergusona i biti na utakmici sa 75 tisuća gledatelja“, opisao je svoj susret s ovim najdugovječnijim menadžerom Manchester Uniteda.    

Inače, Miro je u mirovini već deset godina, a u NK Omladincu igrao od 1968. godine do sredine sedamdesetih. (Divna Knežević)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa