Jednog ljeta u Puli

Projekt Bruna Krajcara i Mile Elegović slavi šesti rođendan

0
Bruno Krajcar i Mila Elegović
Bruno Krajcar i Mila Elegović

„Jednog ljeta u Puli“, naziv je tradicionalnog glazbenog projekta koji će ove godine proslaviti svoje šesto izdanje. Naime, nakon što su do sada tri puta nastupili na Forumu ispred Augustovog hrama, a prije toga po jednom ispred pulske Katedrale te na pulskom Kaštelu, akademski glazbenik i kantautor Bruno Krajcar, te poznata filmska glumica i glazbenica Mila Elegović, ponovno će pjevati zajedno uoči prvog dana ljeta.

Koncert će se održati u 20. lipnja u 21.05 sati na Forumu odnosno ispred Augustovog hrama a koncert se kao i svake godine ostvaruje u suradnji s pokroviteljima - Gradom Pula i Turističkom zajednicom grada Pule.

Projekt je započeo 2015. godine kada je na Kaštelu premijerno prikazan i spot pjesme "Jednog ljeta u Puli", autora Drena Sadikaja i Lare Kozliček, s Krajcarovom autorskom glazbom, aranžmanima Mirona Hausera, tekstom Daniela Načinovića, a kadrovi su snimljeni na pulskim plažama i parkovima. Krajcar je tu pjesmu posvetio rodnom gradu, gradu nebrojenih uspomena njenih žitelja i uvijek s radošću dočekivanih gostiju. Upravo je po toj pjesmi nazvan ovaj zajednički projekt, vrsnog glazbenika Bruna Krajcara i kolege novinara Daniela Sponze, koji ove godine slavi šesti  rođendan.

„Svi su kao i uvijek dobrodošli, pozivamo sve sugrađane i goste našega grada da se pridruže koncertu uz pridržavanje svih propisanih mjera opreza. Bit će to još jedan glazbeni pozdrav ljeti a ususret Svjetskom danu glazbe koji se obilježava 21. lipnja“ - izjavio je promotor koncerta, novinar Daniel Sponza.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA