Hauser danas slavi rođendan: častit će koncertom sa slapova Krke

0
Stjepan Hauser
Stjepan Hauser

Hauser večeras časti rođendanskim koncertom na slapovima Krke! Slavnom violončelistu Stjepanu Hauseru je danas rođendan! Na taj poseban dan nije zaboravio na svoje obožavatelje pa će ga proslaviti zajedno s njima uz streaming emotivnog solo nastupa snimljenog na prekrasnim slapovima Krke, odnosno u Nacionalnom parku Krka. Koncert premijerno pratite na Hauserovom službenom YouTube kanalu. Bit će to nastavak Hauserovog projekta “Alone, Together – from Arena Pula”. Hauser je u u travnju nastupio sam u praznoj pulskoj Areni, a nastup je posvetio svima koji radili na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa.

Ljepote Krke nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i bit će to sjajna prilika da barem nakratko uživate u ljepotama Krke i klasične glazbe na violončelu. Uz to, bit će ovo još jedna prilika da Hauser u svijet pošalje prekrasnu turističku razglednicu Hrvatske. Hauser će u izvedbe uklopiti i remek-djela objavljena na hvaljenom albumu “Classic”.

“Nakon što smo završili “Alone, Together” iz pulske Arene, shvatio sam da su blizu prekrasne lokacije koje pružaju mogućnost sviranja mojeg najdražeg repertoara u izvanrednom okruženju. I to ne samo na jednom koncertu, već da je moguće napraviti seriju jedinstvenih koncerata. Mnogo mi znači to što se mogu povezati s toliko vas. Iako sviram sam, ipak možemo to iskustvo podijeliti zajedno. Nastup na slapovima Krke ima za mene posebno značenje jer ćemo ga objaviti na moj rođendan. Pridružite mi se da ga proslavimo zajedno, Alone, Together” – poručuje Hauser!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa