Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. 

STUDIO DOMUS, proizvođač niskoenergetskih montažnih kuća, traži Referenta u prodaji montažnih kuća (m/ž) za rad u Puli. Traže motiviranu, odgovornu i snalažljivu osobu, spremnu učiti i razvijati se u dinamičnoj i poticajnoj okolini, a idealni kandidati imaju završenu srednju ili višu stručnu spremu građevinskog smjera. Potrebno je imati 2-5 godina radnog iskustva u sličnim poslovima, a nude plaću od 6 000 do 10 000 kuna. Više saznaj na oglasu koji je aktivan do 9. srpnja.

LPP je međunarodna tvrtka koja uspješno posluje u industriji odjeće više od 20 godina. Upravljaju s pet prepoznatljivih marki: RESERVED, CROPP, HOUSE, MOHITO i SINSAY. Kroz njihovu mrežu od gotovo 1.700 trgovina dostižu milijune kupaca u Europi, Aziji i na Bliskom Istoku. U njihovim uredima i prodajnim strukturama stvaraju radna mjesta za više od 25 tisuća ljudi, a sada traže Store Managera / Deputy Managera (m/f). Potrebno je imati SSS i barem 2 godine iskustva u sličnim poslovima, a svoj CV za rad u Rijeci ili Puli im možeš poslati do 14. lipnja.

Za širenje svog tima, Skilja GmbH traži QA engineera (m/ž) koji će razvijati i izvršavati ručne i automatizirane testove za osiguranje kvalitete proizvoda. QA inženjeri igraju važnu ulogu u procesu razvoja proizvoda tvrtke, a njihov idealni kandidat bit će odgovoran za provođenje ispitivanja prije lansiranja proizvoda kako bi se osiguralo da softver nesmetano radi i ispunjava zahtjeve. Ako si dinamični profesionalac i timski igrač, voljan raditi u dinamičnom i motivirajućem okruženju, svoju prijavu im možeš poslati do 29. lipnja.

Od 2012. godine Aer L.M. d.o.o. radi na području elektroničkih cigareta i jedni su od glavnih predstavnika veleprodaje na talijanskom tržištu. Svojim klijentima žele ponuditi samo najbolje jer su svjesni da će tako postići obostrano zadovoljstvo i rast. Njihov je cilj razviti i nadograditi područje e-cigareta, kako u Italiji, tako i drugdje u Europi, a sada su u potrazi za Voditeljem skladišta (m/ž). Potrebno je dobro poznavanje talijanskog jezika, a svoj životopis za rad u Novigradu im možeš poslati najkasnije do 4. srpnja.

Tvrtka Svijet medija d.o.o. osnovana je 1994. godine i od tada uspješno posluje i bavi se maloprodajom i veleprodajom tehničke robe - potrošačke elektronike i ostalih proizvoda. Pridruži se njihovom uspješnom timu koji broji više od 80 zaposlenika u više gradova Hrvatske na poziciji Prodavač (m/ž) za rad u maloprodaji potrošačke elektronike u Poreču. Ako imaš barem srednju stručni spremu i poznaješ engleski jezik, javiti im se možeš najkasnije do 27. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!     

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa