furio radin o škori:

'Ima džepnu priručnu Talijanku pa neka istupaju zajedno'

1
Furio Radin (foto: N1)
Furio Radin (foto: N1)

Saborski zastupnik talijanske nacionalne manjine Furio Radin bio je gost N1 studija uživo gdje je govorio o izborima i tko bi mu bio prihvatljiv za koaliciju nakon što se održe parlamentarni izbori. Radin je kazao kako ide na još jedne izbore, ako mu DIP prihvati kandidaturu u nedjelju. Kaže kako nije zadovoljan onime što je napravljeno u posljednje tri i pol godine za nacionalne manjine, iako su posljednje godine stvorili pretpostavku za srednju školu Leonardo Da Vinci, javlja N1.

Osvrnuo se i na to s kime bi mogao ići u koaliciju nakon izbora. "Nakon izjava koje je dao gospodin Škoro, tko će ići sa gospodinom Škoro, neće moći uživati. Tu nema nikakvog uživanja. Neće moći računati na moju potporu ako ne povuče ono što je rekao o manjinama, o Istanbulskoj konvenciji, što je rekao o različitima", kazao je. 

Kaže kako svakome da mogućnost da se promijeni i da bi mu Škoro mogao biti prihvatljiv ako promijeni ideologiju. "Ja sam ja, a Škoro je Škoro. Ja sam psiholog, a Škoro je pjevač. Dajem mogućnost gospodinu Škori da kaže što god hoće. Ima džepnu priručnu Talijanku koju je stavio u Rijeci pa neka istupaju zajedno", rekao je Radin za N1.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa