Nova pjesma Marei iz Tara: ljetni funk koji tjera na ples (video)

0

"Ljetno, veselo i rasplesano – tako bih opisala pjesmu „Hrani li te slatko“. Vedra je, pomalo šašava i ono što je najbolje – tjera na ples. Željela sam si jednu veselu pjesmu u svom repertoaru pa smo tako Danijel i ja odlučili napraviti jedan funky. Kad smo shvatili da plešemo uz pjesmu čitavo vrijeme dok je miksamo, rekli smo: To je to! To smo htjeli napraviti! Obožavam ovu pjesmu i ja osobno na nju stalno plešem, nadam se da će mi se još ljudi pridružiti na plesnom podiju!", izjavila je Marei iz Tara kojoj je ovo četvrti singl.

Ono što je u ovoj pjesmi glazbeno drugačije od prijašnjih singlova je uključenje i brass sekcije koju čine Branko Sterpin na trubi, te Marinina braća Mario Žužić na saksofonu i Luka Žužić na trombonu. Luka je također napisao i aranžman za brass sekciju. Glazbu i aranžman potpisuje Danijel Damjanović, tekst je pisala sama Marei, a za ovaj šarmantni, šareni video broj zaslužna je Janja Pilić.

"Za ovu pjesmu sam odmah imala i ideju spota, krenula u realizaciju i onda su nas zatvorili u kuće pa nismo mogli realizirati. Na svu sreću je Janja Pilić iz Tetrabot studija, koja je režirala i spot za 'Ne budi me', bila zatvorena u istoj kući gdje i ja pa smo nas dvije osmislile spot koji smo snimili kod nas u vrtu i na terasi. Janja je to snimila, montirala i uredila i ispalo je baš – funky", rekla je Marei. Spot je premijerno pušten 5. lipnja te je prikazan na emisiji PopRock.hr Pjesmu „Hrani li te slatko“ poslušajte u nastavku.

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA