Ako tražite posao, provjerite ove atraktivne oglase za radna mjesta

0

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Ako vjerujete da postoje tvrtke u kojima se vrijednosti svakog čovjeka, neovisno o njegovoj funkciji ili položaju, bezrezervno prihvaćaju, ako vjerujete da postoji tvrtka koja svoj uspjeh mjeri prvenstveno kvalitetom odnosa prema ljudima i u kojoj se djelatnici međusobno ophode jedni prema drugima s potpunim poštovanjem, onda ste na pravom mjestu! dm-drogerie markt d.o.o. traži Farmaceutskog tehničara (m/ž) za rad u Puli. Javite im se najkasnije do 7. lipnja.

Mana moda d.o.o. traži Prodajnog savjetnika / Voditelja poslovnice (m/ž).  Ono s čime ćeš se svakodnevno susretati je aktivan rad s kupcima kroz cijeli prodajni proces, briga o urednom i čistom prodajnom prostoru te pravovremeno i točno preuzimanje isporuka. Potrebno je imati minimalno SSS trgovačkog smjera, iskustvo u vođenju trgovine i odlične komunikacijske vještine. Ovaj oglas je aktivan do 9. lipnja.

Tvrtka Major Internacional d.o.o., koja upravlja Luckia Casinima, pripada španjolskoj grupaciji Luckia Gaming Group, koja je s radom započela ranih sedamdesetih i u samo tri desetljeća postala jedna od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj, a sada su  u potrazi za iskusnim Croupierom (m/ž) za rad u Puli. Traže osobu s integritetom, orijentiranu na klijente i timski rad, a prijaviti se možeš najkasnije do 9. lipnja.

Ako želiš sigurno radno mjesto, iznadprosječna fiksna primanja u maloprodaji te mogućnost napredovanja i dodatnih primanja ovisno o trudu i ambicijama onda je oglas za Prodavača (m/ž) u Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. baš za tebe. Posao uključuje rad na blagajni i usluživanje kupaca, slaganje robe i punjenje polica, održavanje čistoće trgovine i prostora ispred trgovine. Ukoliko te ovaj oglas privukao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 7. lipnja.

Salvus d.o.o. jedna je od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija u regiji koja se bavi veleprodajom lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani, te uspješno posluje više od 15 godina. Njihov mlad i profesionalan kadar odlikuje kreativnost, prilagodljivost, odgovornost i sposobnost samostalnog djelovanja u atmosferi timskog rada i ljudskog uvažavanja, a sada šire svoj tim i u potrazi su za zaposlenikom na poziciji Stručni suradnik (m/ž). Ako imaš VŠS ili VSS - zdravstvenog, biomedicinskog usmjerenja i barem 3 godine iskustva, javiti im se možeš do 11. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa