'Sviđaju nam se Medulin i domaćin, kojeg znamo više od 20 godina'

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Njemački turisti, bračni par Fries, punih 20 godina ljetuju kod Ive Lorencina. Ni ove godine nije ih spriječila pandemija da dođu na godišnji odmor, piše 24sata.

- Medulin je naš drugi dom. Za sada ćemo ostati dva ili tri mjeseca, nakon čega odlazimo u Njemačku. Za razliku od drugih turista, odlazimo kući na mjesec dana i ponovno se vraćamo u listopadu. Sviđaju nam se Medulin i naš domaćin, kojeg poznajemo više od 20 godina. Sa sobom smo dovukli i brod jer ovdje ima mjesta na kojima ga možemo usidriti i potom uživamo u pogledu, suncu, plažama i moru.

Jedva smo čekali da se granica otvori i da dođemo jer se ne bojimo korona virusa - kazali su uglas Peter i Roswitha Fries. Poveli su i psa Raja, koji obožava more, a kućni ljubimci su kod Lorencina uvijek dobrodošli. Privatni iznajmljivači Ivo Lorencin i supruga Sonja Banek kažu kako je riječ o dugogodišnjem prijateljstvu, koje je kroz sve te godine postalo neraskidivo. - Treba biti na usluzi gostu. Oni se kod nas trebaju osjećati sigurno i uvijek poželjno kako bi se vraćali iznova - kazao je Ivo te rekao da u ovaj posao treba utkati emocije, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa