Poreč: besplatan webinar za poljoprivrednike

0

Poduzetnički inkubator Poreč u suradnji s tvrtkom Razvojni centar organizira besplatni webinar „Poticanje nepoljoprivrednih djelatnosti u poljoprivrednom gospodarstvu“ - otvoreni natječaji iz programa ruralnog razvoja, koji će se održati 28. svibnja s početkom u 10 sati, a usmjeren je poljoprivrednicima, koji žele razvijati ili pokrenuti nepoljoprivrednu djelatnost kroz moguća financiranja putem fondova Europske unije.

Pod nepoljoprivrednom djelatnošću smatra se: prerada i/ili marketing i/ili izravna prodaja, usluge u ruralnim područjima, tradicijski i umjetnički obrti i turizam u ruralnom području. Webinar će biti usmjeren ka trenutno otvorenim natječajima Podmjeri 6.4. „Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti“ te Podmjeri 6.2. „Ulaganja u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“.

Edukaciju će voditi stručni tim (TeamEU) tvrtke Razvojni centar koji ima preko 10 godina iskustva u prijavama i provedbama EU projekata, specijaliziran za razvojne projekte s naglaskom na inovacije, održiv rast i razvoj u područjima poduzetništva, turizma i ruralnog razvoja.

Imate li postojeću nepoljoprivrednu djelatnost ili ju planirate pokrenuti? Želite li saznati jeste li prihvatljiv prijavitelj? Planirate uložiti u građenje i/ili opremanje objekata za preradu, skladištenje, ugostiteljske usluge ili smještajne kapacitete…? Odgovore na navedena i mnogobrojna druga pitanja možete saznati prijavom na webinar koju možete izvršiti putem sljedeće poveznice do srijede 27.05. ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa