Pročitajte kako je Gordana Poldrugovac opisala Eleonoru Vlačić

0
Gordana Poldrugovac
Gordana Poldrugovac

Naša nova rubrika 'Fashion Look by Eleonora Vlačić' naišla je na simpatije mnogih žena (i muškaraca) i već nakon nekoliko dana postala jedan od najčitanijih sadržaja na oba naša portala. Među brojnim porukama i mailovima podrške, koje je zbog nove rubrike primila njena autorica Eleonora Vlačić, posebno se ističe tekst koji je tim povodom napisala labinska profesorica Gordana Poldrugovac. Naime, ona je, u stilu nove rubrike, napisala tekst o modnom stilu autorice rubrike – Eleonore Vlačić. Tekst Gordane Poldrugovac pročitajte u nastavku:

"Ovaj portal kontinuirano se obogaćuje i novim temama dolazi do onog najvrednijeg, a to su čitatelji. Spontano se razvila ideja o ženi kao kozmopolitska ideja s obzirom je posvemašnja. Zapravo, žena je izvor svih Rembrandtovih 300 portreta njegove žene, Petraca je iskazao ljubav prema ženi, naš nikada zaboravljeni akademski kipar Mate Čvrljak proslavio se, između ostalog, i ženskim aktovima. Lijepa žena bila je razlog za trojanski rat.

Mnoge su žene ispisale povijest. Sjetimo se Kleopatre, Semiramide i bezbroj žena koje su zasjale kao zvijezda Danica. Svim navedenim  ženama imanetna je ljepota duha i tijela. Kategorija ljepote je relativna, ali i univerzalna. Ženski šarm, ženska osobnost, koketiranje do senzualnosti, rafinirani erotizam…  sve to danas sažima žena.

U ovoj vijesti koju sam nazvala ekstravagant ističem meni vrlo dragu, lijepu i pametnu ženu, koja već 25 godina stvara ovaj brand zasjedno s kolegom novinarom Nenadom Čakićem. Pogađate riječ je o Eleonori Vlačić. Žena u punom smislu riječi. Dugo je poznajem i ima mjesto u mom poimanju ljepote, kojoj vrijeme ne pričinja problem.

Oduševljava me svojim causal izgledom, koji je čini jedinstvenom u njenoj i bezbroj drugih generacija. Modno potpuno osviještena, eleonorovskim parfemom prati njenu bračnu i poslovnu razinu. Odlično se nosi s vremenom i decentnom, ali odvažnom šminkom odaje samopouzdanu ženu. Ima nešto tajanstveno u njenom smiješku.

Njena je boja definitivno crna i odlično joj pristaje. Spaja veličinu gordosti s par exelance figurom, na kojoj joj mogu zavidjeti i studentice. Njegovani izgled razokriva ženu koja pridaje pažnju ljepoti i izgledu.

Odlično joj pristaje terenac, koji govori da je uspješna žena. Još od  rabačkih dana cijene se njena marljivost i ambicija. Veliki poslovni uspjesi, učinili su je atraktivnijom. Radila je za mnoge znamenite novinarske kuće, čak i za prestižni Playboy.

I još nešto ne smijem zaboraviti. Eleonorina njegovana kosa skupljena je neobavezno, a dodatni štih daju joj naušnice, redovito velike, okrugle. Eleonora budi ponosna na sebe", napisala je prof. Gordana Poldrugovac.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa