Nova rubrika: Fashion look by Eleonora Vlačić

3
Eleonora Vlačić
Eleonora Vlačić

„Oduvijek sam vjerovao da poanta mode nije samo učiniti žene ljepšim već dati im samopouzdanje i učiniti ih sigurnijim“, poznata je uzrečica modnog dizajnera Yves Saint Laurenta. Kao i mnoge žene, slažem se s njim. Volim modu i volim biti lijepo i usklađeno odjevena i upravo se tako osjećam kada sam zadovoljna svojim izgledom.

Zapravo, moda je važan dio našega života i svojevrsna igra krpicama koja nam dopušta da budemo ono što jesmo, ali i da kopiramo odjevne stilove javnih osoba koje nam se sviđaju. Bez obzira jesmo li odjevene po posljednjoj modi, klasično, iz high street dućana ili dizajnerski, svi volimo izgledati lijepo.

Ono što valja naglasiti je da je došlo novo vrijeme u modi. Vrijeme je to bez nekih posebnih pravila, sve je lijepo i moderno, pa srećom mnogi ni ne mare za modne trendove. A i ne treba dopustiti da moda vlada nama, već da ju mi stvaramo prema našoj osobnosti, raspoloženju, situaciji. To nam omogućuje upravo sloboda u odijevanju, pa se stoga ne ustručavajte kombinirati nespojivo, odjenuti možda nešto što „nije u skladu s vašim godinama“, igrati se raznim kombinacijama…

Kada su mi prijateljice predložile da na portalu pokrenem modnu rubriku, u početku to nisam htjela prihvatiti jer mi je bilo neozbiljno baviti se nečim za što nisam stručna. Budući da u svom poslu srećem puno žena, volim modu i uvijek gledam kako su obučene, ipak sam pristala komentirati poznate i nepoznate Istrijanke, onako kako ih ja vidim i doživljavam, bez nekih pretenzija biti modnim kritičarem.

U rubrici Fashion look by Eleonora Vlačić naći će se žene koje poznajem osobno, ali i one koje ne poznajem, pa ću koristiti fotografije koje su napravili naši reporteri ili ih one same objavljuju na društvenim mrežama. No bit će tu i onih žena koje slučajno sretnem da ulici a oduševe me njihove modne kombinacije.

Rubrika Fashion look by Eleonora Vlačić nalazi se između zadnjih vijesti na naslovnoj stranici i malih oglasa.  

Iz za kraj ću ponoviti riječi Coco Chanel: „Da biste bile neodoljive, morate biti drugačije!“. Budite svoje, drage moje, i bit ćete neodoljive! (Eleonora Vlačić

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa