Ekskluzivno

Eurowings uvodi linije prema Hrvatskoj: na listi i Pula

0
Ilustracija (foto: Duško Marušić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Kako ekskluzivno doznajemo, Eurowings je odlučio pokrenuti određene međunarodne linije prema destinacijama u Hrvatskoj. Eurowings je prvi koji najavljuje linije nakon duge pauze uzrokovane pandemijom COVID-19, piše portal Croatian Aviation.

Linija Köln - Zagreb prometuje dva puta tjedno, u narednom će razdoblju biti reducirana na jedan tjedni polazak. Uvodi se linija Köln - Zadar, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Uvodi se linija Stuttgart - Split, jednom tjedno, subotom, od 06. lipnja. Uvodi se linija Hamburg - Rijeka, jednom tjedno, nedjeljom, od 21. lipnja. Uvodi se linija Hamburg - Split, dva puta tjedno, utorkom i nedjeljom, od 2. lipnja.

Uvodi se linija Düsseldorf - Split, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Uvodi se linija Düsseldorf - Rijeka, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Uvodi se linija Düsseldorf - Pula, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Eurowings će pratiti stanje s epidemiološkom situacijom i graničnim uredbama pojedinih država te pravovremeno reagirati uvođenjem linija. Hrvatska je jedna od najbitnijih destinacija ovog niskobudžetnog avioprijevoznika i nema sumnje da će se u idućim mjesecima Eurowings vratiti u hrvatske zračne luke u još većem obujmu, piše Croatian Aviation.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa