radionice istarske razvojne agencije

O digitalnom marketingu koji vodi do transformacije poslovanja

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Istarska razvojna agencija (IDA). je započela s provedbom projekta Up Smart u sklopu kojeg će se 21. svibnja od 10 do 13 sati održati i prva u nizu radionica, na temu „Alatima digitalnog marketinga do učinkovite transformacije poslovanja“. U duhu prilagodbe novonastalim okolnostima, radionica će se održati u formi online webinara, koji će biti dostupan na Facebook stranici Istarske razvojne agencije te suradnika u provedbi radionice, Obrta Markething.

Cilj radionice je omogućiti malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima uvid u alate digitalnog marketinga, a posebno onima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju digitalnu strategiju, upoznati nove alate za digitalne kanale te proširiti svoje znanje o mogućnostima digitalnog poslovanja u ovim izazovnim vremenima, u kojima će priliku za rast imati upravo oni najprilagodljiviji. Radionica je besplatna za sve sudionike te je broj sudionika obzirom na način provedbe neograničen.

Radionicu će voditi vlasnik obrta Markething, Miško Macolić Tomičić, stručnjak za digitalni marketing, koji aktivno radi na promicanju poduzetničke kulture u Istarskoj županiji te doprinosi širenju znanja o mogućnostima za poduzetnike i obrtnike u digitalno doba. Projekt Up Smart - Usluga Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva  Istarske razvojne agencije započeo  je s provedbom 1. svibnja i traje do 1. studenog 2021. godine. Ukupna vrijednost projekta je 750.000 kuna, pri čemu se 75% troškova sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Nakon ove planira se na kontinuirana provedba serije različitih webinara te, ovisno o okolnostima, okruglih stolova i ostalih informativnih aktivnosti na području cijele Istarske županije.  Neke od tema su: branding, e-trgovina, umjetna inteligencija–AI, internet stvari – IoT, leadership, crowdfunding, prijenos poslovanja, lokalni, nacionalni i EU natječaji, izvori financiranja, žensko poduzetništvo i drugo. Cilj je olakšati pristup poslovnim znanjima i poduzetničkim vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja, kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost i stopa preživljavanja poduzetnika i obrtnika u Istarskoj županiji.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SOBAR / SOBARICA - ROOM MAID

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER / BAGGAGE CARIER (M/Ž)

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA