Tražite posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana, a sada traže novog člana za poziciju Voditelj odnosa s gostima (m/ž) za rad u Puli. Nude redovno povećavanje plaće svake godine, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Ostale pogodnosti i uvjete provjeri na oglasu koji je aktivan do 19. svibnja.

Tvrtka Tre Allegri d.o.o. specijalizirana je za razvoj ugostiteljske djelatnosti. Posjeduju ugostiteljske objekte diljem Hrvatske  koji su pozicionirani u sklopu supermarketa i radnim vremenom prilagođeni istima, te su ugodno i toplo uređeni. Veliku pozornost pridaju kvaliteti usluge i stručnosti osoblja s naglaskom na srdačnost, a sada su u potrazi za Ugostiteljskim djelatnikom - konobarom (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije uvjet za zaposlenjem, a prednost imaju motivirani kandidati koji žele steći nova znanja i vještine. Ako želiš biti dio tima od 150 zaposlenika, javi im se do 12. lipnja.

Velekem d.d. traži Skladištara (m/ž) u Puli. Posao uključuje istovar i utovar robe, uskladištenje robe, pripremu robe za isporuku te obavljanje drugih poslova po nalogu nadređenih. Potrebno je imati  VKV ili srednju stručnu spremu, a svoj životopis im pošalji do 27. svibnja.

Ako želiš sezonski posao, Auro Domus, hrvatska financijska institucija izrasla iz stoljetne poduzetničke tradicije, zapošljava na više lokacija. Uz trgovinu plemenitim metalima, odnosno otkup zlata i prodaju investicijskog zlata gdje su dominantna tvrtka na domaćem tržištu, vode i najveći lanac mjenjačnica u Hrvatskoj, a sada traže Trgovaca / Djelatnika u mjenjačnici (m/ž). Uvjet je poznavanje rada na računalu, a nude edukaciju zaposlenika te stimulativna primanja. Svoj životopis im možeš poslati do 30. lipnja.

Valipile je među vodećim hrvatskim peradarskim tvrtkama koja već više od 20 godina pruža iznimnu kvalitetu i konkurentnu cijenu. Ozbiljnost i profesionalnost tvrtke dokazuje preuzimanje poslovne cjeline Puris. U poslovnom sustavu Valipile sa sjedištem u Sesvetskom Kraljevcu radi više od 250 djelatnika, a sada su u potrazi za 3 djelatnika na poziciji Djelatnik na održavanju strojeva i opreme u mesnoj industriji (m/ž). Potrebno je imati KV ili SSS te iskustvo u radu na održavanju strojeva i opreme u proizvodnim pogonima. Prijaviti se možeš do 14. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA