Uhitili ga odmah nakon provale: u ruksaku našli ukradeni novac

0
Burići
Burići

Istarska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 28-godišnjak, 38-godišnjak i 31-godišnjak počinili kazneno djelo teška krađa. Naime, 11. svibnja oko 4,15 sati, policija je zaprimila dojavu o provali u trgovinu u Burićima kraj Kanfanara te su se policijski službenici odmah uputili prema mjestu događaja.

Nedaleko trgovine na šumskom putu uočili su muškarca koji se s ruksakom na leđima, užurbano približavao automobilu. Policijski službenici uhitili su muškarca, te su temeljem naloga nadležnog suda pretražili ruksak u kojem su pronašli novac otuđen iz trgovine. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da 28-godišnjak provalu u trgovinu počinio zajedno s 38-godišnjakom  i 31-godišnjakom  koje su policajci pronašli i uhitili istog dana tijekom popodneva na području Poreča.

Muškarce se sumnjiči da su u noći s 10. na 11. svibnja provalili u trgovinu tako što su onesposobili alarm nakon čega su provalili u skladište iz kojeg su otuđili cigarete i novac te u sef iz kojeg su otuđili novac, a potom u mesnicu iz koje nisu ništa otuđili. Kaznenim djelom oštetili su pravnu osobu iz Kanfanara, Zagreba i Buzeta za nekoliko desetaka tisuća. Osumnjičeni 28-godišnjak je  11. svibnja oko 23 sata uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske dok su 38-godišnjak i 31-godišnjak uz kaznenu prijavu privedeni 12. svibnja u popodnevnim satima.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA