poreč

Nakon 45 godina kao tajnica, Nela iz Općine odlazi u mirovinu

0
Loris Peršurić i Nela Gergeta Prša
Loris Peršurić i Nela Gergeta Prša

Nakon punih 45 godina staža, 12 različitih gradonačelnika, tajnica Nela Gergeta Prša, poznatija svima jednostavno kao Nela iz Općine, odlazi u zasluženu mirovinu. Nela je u gradskoj upravi počela raditi još 1974., a tajnica gradonačelnika postaje 1976. godine. Aleksandar Ribarić, Lenjin Rakovac, Drago Restović, pokojni Šime Kalčić, Miro Dodić, pokojni Đenio Radić, Branko Gulić, Stevo Žufić, Rodoljub Kosić, Josip Maras, Edi Štifanić i trenutni gradonačelnik Loris Peršurić bili su gradonačelnici kojima je bila tajnica i s kojima je surađivala, uvijek puna pozitivnog duha i suosjećanja.

Nela je nerijetko bila prvi glas i prvo lice s kojima su se mnogi susretali po dolasku u gradsku upravu, a tijekom svog radnog vijeka postala je i sinonim za tu ustanovu. Na oproštajnom druženju 11. svibnja naglasila je kako je kroz 45 godina rada prošla svakakve situacije – od dežurstava za vrijeme rata do koronavirusa, od brojnih gostiju i prijatelja grada, do velikih događanja.

Gradonačelnik Loris Peršurić zahvalio se Neli na lijepoj suradnji i ljudskosti koju je uvijek, prema svima pokazivala, poželjevši joj mirnu, zdravu i veselu mirovinu. Svi koji je poznaju, znaju da je za Nelu ovo samo početak novog i uzbudljivog razdoblja u životu.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa