U potrazi ste za poslom? Imamo rješenje! 

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta. Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana, a sada traže novog člana za poziciju Voditelj odnosa s gostima (m/ž) za rad u Puli. Nude redovno povećavanje plaće svake godine, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Ostale pogodnosti i uvjete provjeri na oglasu koji je aktivan do 19. svibnja.

Imaš iskustvo rada na PC blagajni i sa POS aparatima, izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine, a uz to voliš i modu? Onda je oglas za Prodavača (m/ž) baš za tebe. Inspiriran urbanim načinom života, AMDS JEANS je hrvatski modni brand jeans i casual odjeće, a grupacija ima više od 50 trgovina i kontinuirano se šire. Ukoliko želiš postati članom renomirane domaće modne industrije, svoj životopis im pošalji do 18. svibnja.

Valipile je među vodećim hrvatskim peradarskim tvrtkama koja već više od 20 godina pruža iznimnu kvalitetu i konkurentnu cijenu. Ozbiljnost i profesionalnost tvrtke dokazuje preuzimanje poslovne cjeline Puris. U poslovnom sustavu Valipile sa sjedištem u Sesvetskom Kraljevcu radi više od 250 djelatnika, a sada su u potrazi za 3 novih kolega na poziciji Djelatnik na održavanju strojeva i opreme u mesnoj industriji (m/ž). Potrebno je imati KV ili SSS te iskustvo u radu na održavanju strojeva i opreme u proizvodnim pogonima. Prijaviti se možeš do 14. svibnja.

Crionis je tvrtka sa sjedištem u Delawareu, SAD, koju je prvotno osnovao tim iskusnih IT stručnjaka u Hrvatskoj. Strastveno razvijaju i implementiraju vrhunska softverska i dizajnerska rješenja, glavno područje rada im je esport industrija, ali baza njihovih klijenata također se kreće oko renomiranih tvrtki iz automobilske, turističke i zdravstvene industrije. Ako imaš 2-4 godine iskustva s editiranjem u Adobe Premiere, After Effects ili sličnim programima, znaš napraviti 3D animacije i odlično pričaš engleski jezik, onda bi te mogao zanimati oglas za Video Animatora (m/ž). Javi im se do 13. svibnja.

Ako imaš radnog iskustva na poslovima u građevini, odgovorna si osoba i spreman si na terenski rad, provjeri oglas za poziciju Radnik na sanaciji mostova i vijadukata (m/ž). SPEGRA d.o.o. je renomirana građevinska tvrtka koja na ovim prostorima djeluje od 1989. godine. Bavi se izvođenjem specijalnih građevinskih radova, a pretežito inženjerskim sanacijama na mostovima i vijaduktima. Nude edukacije, smještaj, jedan obrok dnevno i terenski dodatak. Ako te oglas zainteresirao, javi im se do 27. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa