Boravi u Istri: pjevač zbog koronavirusa izgubio dvojicu prijatelja

0
Foto: Dnevnik/In Magazin
Foto: Dnevnik/In Magazin

Malo pitoreskno mjesto u Istri posljednjih je dana poznato ne samo po prekrasnom pejzažu, idiličnim konobama i prostranim vinogradima, već, nažalost, i po koronavirusu. Naime, Brtonigla bilježi prvog preminulog od virusa u Hrvatskoj. Upravo ondje svoje izolacijske dane provodi Amir Kazić Leo. Nedavno je bitku s koronom izgubio i njegov drugi prijatelj. Pjevač je za Dnevnik Nove TV otkrio kakvo je stanje u Brtonigli, kako provodi izolacijske dane te strahuje li od korone.

"Dobro sam. Karantenu, to jest izolaciju, kako se već zove, provodim u Istri, u Brtonigli, supruga i ja i naš psić Trixie. Tu smo došli 10. ožujka obaviti nekoliko sitnica i tu nas je, eto, sve ovo skupa zadesilo", otkrio je Leo za Dnevnik.

To malo mjesto u Istri ovih će dana biti upamćeno po tome što je zabilježila prvi smrtni slučaj od koronavirusa. "Da, nažalost, Brtonigla je bila, takoreći, epicentar korone u Istri. Tu je puno zaraženih, ja mislim da je Brtonigla imala nekih 12, nažalost, i prvi preminuli je moj prijatelj Nino", rekao je pjevač za Dnevnik, gdje pogledajte video prilog.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VRTLAR/KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA