Zašto će mjesta poput Bala biti prva u koja ćete moći bezbrižno putovati

0
Foto: Morski.hr/bale-valle.com
Foto: Morski.hr/bale-valle.com

Bale su i prijašnjih godina ostale skrivena tajna Istre i Hrvatske. Više je razloga zašto će baš mjesta poput Bala biti mjesta u koja ćete za samo par sati moći otputovati i provesti siguran i intiman odmor u vrijeme pandemije koronavirusa. Ova godina će biti i prilika da istražimo mjesta koja smo godinama ignorirali jer su nam jednostavno bila „preblizu“, piše portal Bale-Valle.com.

Važnost izbjegavanja bliskog kontakta i održavanje razumne udaljenosti ove godine će biti od presudnog značaja u svakodnevnom životu, pa tako i na putovanju. Putovanja na bliže destinacije, dostupne osobnim automobilima, će biti najčešći način putovanja.   

Smještaj u samostalnim objektima koji nemaju zajedničke prostore s drugim posjetiteljima je razumno rješenje. Kuće za odmor i apartmani s vlastitim ulazom, dvorištem, terasom ili bazenom već su uobičajeni izbor za mnoge koji posjete Bale. Nema razloga da i ove godine ne bude tako.

Mobilne kućice u kampu su odličan izbor za one koji vole boraviti u prirodi i u blizini mora. Opremljene su vlastitim sanitarijama, kuhinjom i terasom čime se izbjegava odlazak u zajedničke prostore i blizak kontakt sa ostalim posjetiteljima. 

I neki hoteli, kao Hotel La grisa u Balama,  mogu omogućiti gostima održavanje razumne udaljenosti i ulaz u sobe bez prolaska kroz zajedničke prostore. Sobe u ovom malom hotelu su smještene u nekoliko odvojenih kuća i pristup je moguć direktno sa trga ili ulice. Neki smještajni objekti poput Apartmana Kamene priče ili Ville Lav mogu svojim gostima ponuditi služenje hrane na terasi apartmana ili sobe, piše Bale-Valle.com.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa