'Moj zanat je moja umjetnost. Kosa je kruna naše glave' (video)

0
Foto: Youtube
Foto: Youtube

Porečka frizerka Anja Pejnović nedavno je na Youtubeu objavila prezentaciju svog frizerskog salona. U vrijeme korone, kada se ne možemo ni ošišati, jer frizeraji ne smiju raditi, možemo ako ništa drugo pogledati dobar video o frizerskom salonu.

"Dobrodošli u frizerski studio Living Room... Moderna koloristica i ekspertica za kosu, stekla sam iskustvo i znanje u inozemstvu, prisustvovanjem na edukacijama i učenjima od poznatih frizera, kao što su Guy Tang, Sophia Hilton, Patrick Cameron te mnogi drugi, predstavljam svoj salon koji je osnovan 2017.godine a danas vodi glas za najnapredniji u Istarskoj županiji. Poznato je da veliki broj žena boja svoju kosu, ali se pritom susreću s izazovom očuvanja sjaja i postojanosti boje. Iz tog razloga odlučila sam prezentirati video te podijeliti svoje iskustvo sa vama", objavila je vlasnica Anja Pejnović.

"Living Room je frizerski salon koji pripada skupini Salon Expert salona koji posebno brinu o visokoj kvaliteti, usluge i profesionalnosti. Svaki klijent u našem salonu dobiti će profesionalnu uslugu i personalizirani savjet te preporuku za najbolju njegu i koloraciju kose, a prestižni certifikat izdaje L'Oréal Professionnel. Frizerski studio Living Room možete pratiti na Instagram aplikaciji Living Room Hair studio @livingroomporec.anjapejnovic, te isto tako Facebook stranici, kako bi vas Living Room dočarao jer je to upravo salon koji vam pruža sve potrebno i vrhunsko za vašu kosu. Moja najomiljenija izreka: 'Moj zanat je moja umjetnost.. Jednostavno volim činiti ljude sretnima..kosa je kruna naše glave.'", napisala je vlasnica Anja Pejnović. (Video: Youtube)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa