Ozdravio Vodnjanac koji je bio među prvima zaraženima u Hrvatskoj

0
Foto: Glas Istre/Facebook
Foto: Glas Istre/Facebook

"Evo dragi prijatelji došao je i taj dan. Nakon dugih 29 dana napokon sam kući. Htio bih se zahvaliti svim moji prijateljima koji su mi ovih dana bili velika podrška. Isto tako bih se htio zahvaliti našim herojima iz Infektologije, odjela zaraznih bolesti OB Pula, koji su se brinuli za naše zdravlje. Još jedno veliko hvala mojoj obitelji koja je bila uz mene 24 sata dnevno. I da se ne zaboravim zahvalit svim mojim borcima s odjela koji su mi pomogli da mi brže prođe vrijeme i kojima želim što brži povratak kući svojim obiteljima. HVALA LJUDI...", napisao je na svom Facebook profilu Vodnjanac Andrea Baressi, jedan od prvih Istrijana zaraženih koronavirusom, koji je 15. travnja i službeno prebolio tu bolest te je pušten iz pulske bolnice.

Andrea je, inače, konobar na jednom talijanskom skijalištu, a prve je simptome, povišenu tjelesnu temperaturu i peckanje u grlu, osjetio upravo u Italiji, 9. ožujka. U Hrvatsku se vratio tri, četiri dana nakon toga, kad mu je pala temperatura. Tada nije bio u kontaktu sa suprugom i djecom. Odmah je otišao u samoizolaciju, piše Glas Istre.

"Joh je meni. Nije laka. Najgori dio je psihički. Borba s glavom i vremenom. I to meni, koji sam imao blage simptome. Vjerujem da onima koji su imali teže zaista nije bilo jednostavno", rekao je Andrea Baressi za Glas Istre.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa