Ćorluka u Rapcu: Svih raznježio fotkom sinčića i njegovim nadimkom

0
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Umirovljeni reprezentativac Vedran Ćorluka (34) raznježio je brojne fanove nakon što je objavio fotografiju na kojoj pozira s tromjesečnim sinom Viktorom, piše 24sata.

Na društvenim mrežama podijelio je crno bijelu fotografiju uz stihove 'Nothing else matters' i u manje od sat vremena skupio više od 15 tisuća lajkova. Od milja svom sinu dao je nadimak Viki. Sudeći po fotografijama, Vedran je stigao u rodno mjesto svoje supruge Franke Batelić (27). Jedno vrijeme su bili razdvojeni, a pjevačica je na svom Instagram profilu otkrila kako joj teško pada udaljenost, piše 24sata.

- Sat glazbenog u karanteni. Suosjećam sa svima vama koji ste trenutno odvojeni od voljenih... Mi smo danas trebali s tatichem šetati Moskvom, ali umjesto toga Viktor i ja slušamo Springsteena u Rapcu, a Vedran gleda fotke i snimke u Rusiji... Teško je, ali... Proći će i ovo čudno doba i svi ćemo iz njega izaći kao snažniji, bolji ljudi. Sigurna sam - napisala je Franka na Instagramu ispod snimke kako njezin brat Nikola Batelić drži Viktora i gledaju televiziju, piše 24sata

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa