Prometna nesreća u Nedešćini: 20-godišnji suvozač teško ozlijeđen

0

Na cesti Nedešćina – Štrmac, nedaleko skretanja za Beneci, 9. travnja oko 16:45 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 23-godišnjak upravljao automobilom Opel Astra, pulske registarske oznake, iz smjera Kršana u smjeru Labina. U blagom desnom zavoju, vozač je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad automobilom prešao na suprotnu prometnu traku gdje je udario u zid ispred obiteljske kuće u vlasništvu Dušana Simeunovića.

Od siline udarca, auto se odbio na desnu stranu ceste i zaustavio uz rub jarka. Od sudara su se otvorila prednja desna vrata kroz koja 20-godišnji suvozač odletio u jarak, a vozač je ostao za upravljačem. Ozlijeđenima u prometnoj nesreći pružena je pomoć u riječkoj bolnici gdje je utvrđeno da je vozač lakše, a 20-godišnji suvozač teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

Dušan Simeunović nam se požalio da se automobili često zabijaju u njegov zid: samo od početka ove godine to je već četvrti put, pa apelira da se napokon nešto napravi po pitanju sigurnosti tog dijela ceste. (Tekst i foto: Nenad Čakić)  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa