Tražite posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. 6lix je inovativna tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom rješenja baziranih na naprednim audio i video tehnologijama, a trenutno traže Linux Sistem administratora (m/ž). Nude stimulativna primanja, povremen rad od kuće te dodatne edukacije. Stoga, ako ste motivirani novim izazovima i radom na međunarodnim projektima gdje imate priliku za osobni rast i razvoj, javite im se na oglas koji je aktivan do 16. travnja.

Farmacia je najveći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj. Njihovi kolege Farmaceuti i Farmaceutski tehničari ovih dana predano rade na tome da opskrba lijekovima i higijenskim potrepštinama ne bude prekinuta kako bi građani imali sve što im je potrebno da ostanu zdravi i sigurni. Kako bi bili još uspješniji u onome što rade, u potrazi su za dodatnim Farmaceutom m/ž. Ako ste završili Farmaceutsko-biokemijski fakultet, a uz to ste samostalni i proaktivni, idealan ste kandidat za njih. Prijaviti se možete do 27. travnja.

Ako imate izvrsne komunikacijske, međuljudske i liderske vještine, pazite na detalje, proaktivno rješavate probleme, a uz to imate i iskustva u vođenju projekata, onda bi vas oglas za Project Managera (m/ž) mogao zanimati. Cenosco je tvrtka koja se bavi tehničkim rješenjima za inženjerske tvrtke, razvijaju alate u području upravljanja rizikom integriteta imovine, zdravlja, sigurnosti, okoliša i kvalitete (HSEQ), geomatskog inženjerstva i statističke analize. Zvuči ti zanimljivo? Oglas za rad u Puli je aktivan do 7. svibnja.

Želite li raditi u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj tvrtci? Oduvijek ste željeli biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Onda se pridružite timu Spara u Labinu koji traži Voditelja odjela mesnice m/ž. Ukoliko imate radnog iskustva u mesnici, ribarnici, trgovini ili slično, pošaljite im svoj životopis do 30. travnja.

Ako ste napredni i samostalni govornik talijanskog jezika, predani ste, motivirani i pružate kvalitetnu uslugu, a volite se i zabaviti na poslu onda je oglas za Administrativninog referenta u službi za korisnike na talijanskom jeziku (m/ž) baš za vas. Transcom WorldWide nudi atraktivnu plaću uz mjesečne motivirajuće bonuse i plaćen prijevoz, mogućnost napredovanja i izgradnje karijere u međunarodnom okruženju i još puno toga. Ako vas je ovaj oglas za rad u Puli zainteresirao, javite im se do 01. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa