David Skoko otkrio kako provodi preduskršnje korona dane

0
Chef David Skoko u veljači na edukaciji s kuharima hotela u kampu Aminess Maravea camping resort (foto: Duško Marušić/PIXSELL)
Chef David Skoko u veljači na edukaciji s kuharima hotela u kampu Aminess Maravea camping resort (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

David Skoko, chef jednog od najpoznatijih i najpopularnijih hrvatskih restorana - "Batelina" u Banjolama kod Pule ispričao je za Gloriu kako trenutno provodi preduskršnje korona dane. Tako je otkrio da kroz tjedan on i supruga jutra provode učeći s djecom, dok proljetna poslijepodneva svi zajedno krate sa psom u prirodi, u lovu na divlje šparoge. A koliko mu je teško palo odvajanje od voljene Bateline opisao je za Gloriu ovim riječima: "Tempo u kuhinji je ful nabrijan i uopće ne kužiš koliko te cijelo vrijeme puca adrenalin. Da ga smirim, trebalo mi je dobra dva tjedna. Ali sad sam napokon cool" rekao je.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa