Istarske poduzetnice u pilot izdanju web kataloga

0
S jedne od manifestacija BPW-a
S jedne od manifestacija BPW-a

Na ovom linku objavljeno je pilot izdanju web kataloga istarskih poduzetnica. BPW (Business and Professional Women) je nevladina međunarodna organizacija osnovana 1931. godine u Genevi, s federacijama i afilijacijama u 112 zemalja svijeta, te ima konzultativan status prve kategorije u tijelima UN. Zanimljivo je da je i Jeste li znali da je i Eleanor Roosevelt bila BPW članica.

BPW - Prvi hrvatski klub Pula je prva udruga u Hrvatskoj i na području jugoistočne Europe. Broji dvestotinjak članica i prijatelja na području Istarske županije i diljem Hrvatske. Osnovni program kluba je poslovno informiranje, poslovno educiranje i poslovno lobiranje. Klub je osnovan 03.03.2001. godine.

"Poštovane članice BPW Pula, spettabili socie, obzirom na današnje vrijeme borbe protiv koronavirusa i popratne teške gospodarske situacije, BPW Pula vam želi omogućiti da promovirate svoje djelatnosti na web stranici naše udruge. BPW Pula u suradnji s obrtom 05vizija.net iz Pule koji besplatno održava web stranice www.bpw.hr odlučio je svim BPW članicama koje su platile članarinu za ovu godinu omogućiti da se upišu u web katalog djelatnosti. Simbolični trošak kreiranja web kataloga financirat će se iz vaših već uplaćenih članarina", objavili su iz BPW-a. Koji su podaci potrebni prilikom upisa provjerite ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa