porečanka u zagrebu

'Pokrenula sam posao u vrijeme pandemije i uspjela'

0
Andrea Tintor (foto: andreatintor.com)
Andrea Tintor (foto: andreatintor.com)

"Mi Istrijani smo poznati po poduzetnosti i inicijativi pa vam iz tog razloga i pišem. Odrasla sam u Poreču, no studij me odveo put Zagreba, a posao ponovno vraća na život na dvije adrese. U jeku ove pandemije shvatila sam da vrijeme ne čeka nikoga i krenula ostvarivati snove - po struci sam novinarka koja je odabrala karijeru konzultantice za brending i digitalne medije", kaže nam Andrea Tintor koja svoja razmišljanja s pratiteljima dijeli na ovom linku.

"Moja strast je prenošenje znanja o benefitima i educiranje o popularnoj kulturi koja je postala način života. Moji klijenti su poduzetnice i umjetnici koji se fokusiraju na lifestyle segmente poslovanja pa tako surađujem s klijentima u Istri (stomatolozi, glazbenici, dizajneri interijera, agenti nekretninama, vlasnici restorana), ali i diljem Hrvatske", kazala nam  je Andrea.

"Listala sam glossy časopise, gledala izvještaje s crvenih tepiha, odlazila na koncerte svjetski poznatih glazbenika i potiho slušala glas koji je govorio: Želim ljudima omogućiti osjećaj da je sve moguće! Upisavši kulturologiju i diplomiravši novinarstvo otvorila sam vidike prema karijeri iz snova. Vrijeme studiranja proteklo je organizirajući konferencije i pišući za portale čije su teme bile usko vezane uz kulturu i društvena zbivanja. S vremenom sam izašla iz vlastite zone komfora te sam pokrenula vlastiti blog. Tijekom četiri godine pisanja bloga radila sam kao novinarka lifestyle portala, vodila radionice o osobnom brendiranju, surađivala s poznatim medijskim kućama i regionalnim konferencijama, sudjelovala u kreiranju projekata globalno uspješnih brendova. Također, pišem tjednu kolumnu o fenomenima popularne kulture kojima taj koncept želim približiti široj javnosti", priča nam Andrea Tintor.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa