Pogledajte koje firme i dalje traže zaposlenike!

0
Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike 
Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike 

Plodine, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, traže Prodavača na odjelu mesa / mesara (m/ž) za rad u Pazinu. Ako imaš višegodišnje iskustvo, srednju stručnu spremu i razvijene komunikacijske vještine te se želiš dalje stručno usavršavati i napredovati onda se prijavi i  pošalji svoj životopis najkasnije do 07. travnja i pridruži se njihovom timu.

Ako si napredni i samostalni govornik talijanskog jezika, predana si osoba i pružaš kvalitetnu uslugu, a voliš se i zabaviti na poslu onda je oglas za Administrativninog referenta u službi za korisnike na talijanskom jeziku (m/ž) baš za tebe. Transcom WorldWide nudi atraktivnu plaću uz mjesečne motivirajuće bonuse i plaćen prijevoz, mogućnost napredovanja i izgradnje karijere u međunarodnom okruženju i još puno toga. Ako te ovaj oglas za rad u Puli zainteresirao, aktivan je do 1. svibnja.

Calm Wins traži tri djelatnika za poziciju Konobar (m/ž) u Puli. Nasmijana si, marljiva i komunikativna osoba te tražiš studentski ili stalan posao s mogućnošću napredovanja? Pošalji im svoj životopis do 16. travnja i pridružite im se u pozitivnoj i vedroj atmosferi.

Wüstenrot stambena štedionica  traži dinamične i kreativne osobe sa srednjom stručnom spremom za prodaju stambene štednje putem direktne prodaje, prodaje polica životnog osiguranja, posredovanja u prodaji stambenih kredita i prodaju srodnih bankarskih proizvoda. Nude besplatnu edukaciju i primanja prema ostvarenom rezultatu. Oglas za Wüstenrot financijskog savjetnika (m/ž) je aktivan do 15. travnja.

U Umagu se traži Medicinska sestra / Medicinski tehničar za rad u Domu za starije i nemoćne osobe 'Atilio Gamboc'. Neki od uvjeta su završeno srednjoškolsko obrazovanje za medicinsku sestru/tehničara ili stručni studij sestrinstva te položen stručni ispit, licenca i poznavanje talijanskog jezika. Druge uvjete provjeri u oglasu i javi im se do 01. lipnja.

Ovdje niste pronašli ništa za sebe? Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa