Franka odvojena od Ćorluke: 'Teško je. Sin i ja smo u Rapcu'

0
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Franka Batelić Ćorluka (27) nalazi se u Rapcu, a njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka (34) je u Moskvi. Na društvenim mrežama požalila se da joj ovi trenuci teško padaju, piše 24sata.

- Sat glazbenog u karanteni. Suosjećam sa svima vama koji ste trenutno odvojeni od voljenih... Mi smo danas trebali s tatichem šetati Moskvom, ali umjesto toga Viktor i ja slušamo Springsteena u Rapcu, a Vedran gleda fotke i snimke u Rusiji... Teško je, ali... Proći će i ovo čudno doba i svi ćemo iz njega izaći kao snažniji, bolji ljudi. Sigurna sam - napisala je Franka na Instagramu ispod snimke kako njezin brat Nikola Batelić drži Viktora i gledaju televiziju. 

Franka je prije dva tjedna napustila Zagreb i otišla u Rabac sa sinom. Tamo se, kaže, osjeća sigurnije zbog korona virusa te je zbog odlaska tamo izbjegla potres u Zagrebu. 

Vedran je 'zapeo' u Moskvi u koju je otputovao zbog nogometnih obveza. Cijena obitelj je, zapravo, trebala tamo otići, ali nisu uspjeli zbog korona virusa koji se proširio, piše 24sata.

Franka se i nakon potresa oglasila na društvenim mrežama. 

- I odjednom, sve je drugo nebitno. Budite na sigurnom, čuvajte jedni druge. Ovo je veliki test solidarnosti, snage, odgovornosti naše generacije. Prebrodit ćemo i ovo uzajedno - napisala je Franka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa