MojPosao je izdvojio zanimljive oglase za posao u Istri

0

Plodine, jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji koji svoju poziciju nastoji zadržati kontinuiranim ulaganjem – kako otvaranjem novih prodajnih centara, tako i konstantnom edukacijom zaposlenika – zapošljava više osoba na poziciji Sezonski djelatnik u trgovini (m/ž). Novim kolegama nude stimulativna primanja u dinamičnom okruženju, osiguran kvalitetan smještaj, zanimljive radne zadatke te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Na oglas se možeš javiti do 29. ožujka.

Namještaj MIMA, renomirana tvrtka na području prodaje i proizvodnje namještaja za svoj daljnji razvoj maloprodaje i proizvodnje osnažuje svoju poziciju na tržištu otvaranjem prodajnog mjesta u Puli. Pridruži se ambicioznom timu u dinamičnom i zahtjevnom poslovnom okruženju na sljedećem radnom mjestu: Voditelj prodavaonice (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju komunikativne i dobro organizirane osobe s iskustvom rukovođenja timom od najmanje 5 zaposlenika. Javi im se do 26. ožujka.

Danieli Systec jedan je od svjetskih lidera na području razvoja programskih rješenja, automatizacije, elektrike, elektromehanike i elektrohidraulike, a trenutno zapošljavaju na poziciji Programer za puštanje u pogon (m/ž). Ako posjeduješ višu/visoku stručnu spremu Tehničkog usmjerenja, imaš barem 2 godine iskustva u .NET, C# i C/C++ te odlično poznaješ engleski jezik u govoru i pismu, do 24. ožujka im pošalji svoj životopis i postani dijelom Danieli Systec tima!

Sokol, tvrtka koja pruža usluge zaštite osoba i imovine, zapošljava više osoba na poziciji Zaštitar – čuvar (m/ž). Zaštitarska licenca je poželjna, ali nije uvjet za zapošljavanje. Novim kolegama nude stalni radni odnos, stimulativna primanja, naknadu za prijevoz te mogućnost napredovanja, a poslodavac u potpunosti snosi troškove licenciranja novih zaposlenika. Rok za prijavu ističe 24. ožujka.

Agenor automatika je specijalizirana tvrtka za automatizaciju u industriji i zgradarstvu koja djeluje preko svojih ureda u Poreču, Rijeci i Zagrebu. Zapošljavaju preko 25 inženjera, koji svoje iskustvo i know-how ugrađuju u svaki projekt, a sada svoj tim žele osnažiti na poziciji DCS inženjer – Pogonski inženjer (m/ž). Idealan kandidat je spreman na putovanja i rad u inozemstvu, ima želju za učenjem i usavršavanjem te odlično poznaje engleski jezik. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 28. ožujka.
Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa