finale ljubavi na selu

Bahra u svom stilu najavila vjenčanje, Valter nije bio siguran u ceremonije

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Od smijeha i ludih avantura do strastvenih poljubaca i svađa – upravo tako može se ukratko opisati 12. sezona omiljene emisije Ljubav je na selu. No farmerima i njihovim kandidatkinjama preostala je još samo jedna stepenica –stiglo je vrijeme za završno okupljanje na kojem su se konačno svi ponovno našli oči u oči, donosi RTL.

"Sigurno ćemo se danas sukobiti, garantiram'', komentirala je Sandra svoj susret s Bahrom, s kojom je dijelila dane na imanju Valtera Krastića iz Kaštela kod Buja. Marijana Batinić pozdravila je okupljene i krenula s ispitivanjem, a prve na redu bile su Bahra i Sandra. ''Imali smo mali nesporazum, ali mi smo to izgladile i sve je u redu. Bolje imati jedan lijepi odnos i sporazum nego se gledati poprijeko i pokazati ratne sjekire'', zaključila je Bahra... Prvi je na redu bio Valter koji je priznao da jedva čeka vidjeti svoje dame.

Marijana Batinić zatim je najavila priču o Valterovoj farmi, a nakon priloga bilo je vrijeme za komentare. Valter je priznao da mu je Bahra nedostajala pa ju je zagrlio, no Sandra je imala štošta za reći. Od Zorice, kojoj se Valter navodno požalio, doznala je da farmer nije sretan s Bahrom koja mu stalno naređuje, no farmer je to negirao. ''Bahra nije opasna, ona je smirena'', branio ju je Valter, saznajemo na RTL-u.

Bahra je u svom stilu pokušala obraniti svoju čast pa najavila i vjenčanje, dok Valter još nije bio toliko siguran u ceremonije, a Sandra je otkrila kako misli da farmer uopće nije zaljubljen. ''Neće to dugo trajati'', pred svima je svoje mišljenje rekla Sandra, a zatim dodala kako zna da se upravo ona sviđa Valteru, javlja RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa