Pogledajte tjedni pregled oglasa prema odabiru portala MojPosao

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Oni su Leggiero, grupa mladih i opuštenih, ali ambicioznih entuzijasta željnih rasta i napredovanja. Od 2000. godine postavljaju trendove ugostiteljstva u Hrvatskoj svojom ponudom, odnosom prema gostu i zaposlenicima. Prisutni su u 12 gradova, na 26 lokacija i ne planiraju stati rasti. Vođeni tom mišlju zapošljavaju Konobara (m/ž), a cilj im je pronaći proaktivnu, savjesnu i komunikativnu osobu kojoj nude mogućnost razvoja i obrazovanja, dva slobodna dana u tjednu, božićnicu, godišnje nagrade i dodatno plaćen rad noću, nedjeljom i blagdanom. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 18. ožujka.

Kažu da su ljudi koji vole jesti najbolji ljudi. Baš zato, u želji da zadovolje svačijem nepcu, nastao je mix poznatih svjetskih kuhinja pod jednim krovnim nazivom – FOOD CITY. Inovativnim konceptom, kvalitetnom hranom i uslugom, postali su preferirana destinacija za uživanje u obroku. Za restoran u Puli traže nove članove na poziciji Djelatnik u restoranu (m/ž). Nude plaću od 4700 kuna neto, sezonski dodatak na plaću u iznosu od 1000 kuna mjesečno te božićnicu i nagradu za lojalnost. Javi im se do 17. ožujka.

Unija je međunarodna računovodstvena kuća, koju odlikuju visoko kvalitetne usluge i suvremena rješenja te visok stupanj zadovoljstva i povjerenja, kako klijenata tako i stručne javnosti. Radi širenja obujma poslovanja, Unija otvara nove urede u Osijeku, Varaždinu, Puli i Rijeci i zapošljavaju na poziciji Računovođa (m/ž). Idealan kandidat posjeduje najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, samostalno obavlja računovodstvene poslove i poznaje rad u računovodstvenim programima kao što su Pantheon i SAP. Oglas ostaje aktivan do 16. ožujka.

Bionorica , jedan od vodećih svjetskih proizvođača biljne medicine, zapošljava Medicinskog predstavnika (m/ž) koji će promovirati jedinstveni portfelj OTC biljnog lijeka. Opis posla, između ostalog, podrazumijeva pojedinačne posjete liječnicima, ljekarnicima i drugim kupcima u svrhu promocije proizvoda, stvaranje baze podataka o liječnicima i ljekarnama na određenom području te aktivno sudjelovanje na sastancima poduzeća. Rok za prijavu ističe 19. ožujka.

Poduzeće Logista spada među 400 najvećih poduzeća po ukupnom prihodu u Hrvatskoj i među 10 najvećih poduzeća u Primorsko goranskoj županiji. S obzirom na konstantni razvoj i rast poslovnih rezultata, tražeo najbolje kandidate za rad u njihovu mladom i kreativnom timu na sljedećoj poziciji: Prodajni predstavnik (m/ž). Novom kolegi nude poticajno i ugodno radno okruženje, stimulativni sustav nagrađivanja, edukacije i stručno usavršavanje te mogućnost napredovanja. Svoj životopis im pošalji do 18. ožujka.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa