Utjecajni HNS-ovac dao ostavku zbog spornog seminara

0
Predsjednik gradske skupštine grada Rijeke Andrej Poropat na posao dolazi električnim romobilom (foto: Nel Pavletić/PIXSELL)
Predsjednik gradske skupštine grada Rijeke Andrej Poropat na posao dolazi električnim romobilom (foto: Nel Pavletić/PIXSELL)

"Predsjednik regionalnog saveza HNS-a za Istarsku te Primorsko-goransku i Ličko-senjsku županiju, član nacionalnog Predsjedništva, član Središnjeg odbora HNS-a i član Predsjedništva riječkoga HNS-a Andrej Poropat podnio je ostavku na sve funkcije u toj stranci zbog priloga koji je objavila Nova TV, a koji kompromitira narodnjake zbog očitog sukoba interesa u istarskoj podružnici", javlja Novi list.

"Naime, objavljen je prilog koji se bavio direktorom istarske podružnice HEP-a Zvonkom Liovićem koji je prije dva dana reizabran za predsjednika istarskog HNS-a, koji je svoje zaposlenike poslao na seminar Čarobna 2020. gdje su učili zakonitosti novca te kako zavoljeti sebe, a usput su se i opuštali, meditirali. Voditeljica seminara Kristina Bulešić članica je HNS-a i izabrana je za dopredsjednicu istarskog HNS-a. Izvor Nove TV u prilogu je naglasio da to nije prvi put da direktor Liović isplaćuje novac svojoj kolegici iz stranke Kristini Bulešić", piše Novi list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa