Asfaltiranje kolnika u Ulici Monte Paradiso u Puli

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

S ciljem izrade završnog/habajućeg sloja na dionici Ulice Monte Paradiso u Puli i to u kontinuitetu, radi postizanja što bolje kvalitete ugrađenog asfalta, kao i izvođenja radova u što kraćem roku 4. ožujka za sav promet zatvorit će se ulica od Ceste Prekomorskih brigada do Ulice Vidikovac i to u vremenu od 8 sati ujutro do 16 sati. Obilazak će biti osiguran Ulicom Vidikovac i Palisinom ulicom.

Podsjetimo, radovi sanacije kolnika u dijelu Ulice Monte Paradiso od kućnog broja  1 (kod Caffe bara i autopraonica Vrks) do Ceste Prekomorskih brigada, u dužini od 600 metara u punoj širini, započeli su 4. veljače i to u sklopu izvanrednog održavanja prometnica na području grada. Radovi, kojih je izvođač društvo Cesta i procijenjene su vrijednosti od oko milijun kuna bez PDV-a, obuhvaćaju i izvedbu prilagodbi na 11 pješačkih prijelaza osobama smanjene pokretljivosti sukladno Pravilniku o osiguranju pristupačnosti građevinama osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Uz zahvalu na strpljenju i razumijevanju ovim se putem mole stanari Ulice Monte Paradiso, Bennussijeve ulice, Prilaza puljskih španjolskih boraca i Rapiciovog prilaza da prije početka radova izrade završnog habajućeg sloja na prometnoj površini (srijeda u 8 sati), maknu svoja vozila iz zone izvođenja radova, ukoliko će im ista trebati tokom dana, kako istim ne bi ometali radove i oštetili novi sloj asfalta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa