Vitasović: 'Severinina štikla je najružnija pjesma u povijesti Dore'

1
Severina
Severina

– Ma šta će mi pobjeda, boli me klinac za plasman, ne daj Bože da pobijedim na “Dori”, imao bih traume od toga - rekao je Alen Vitasović za Slobodnu koja piše o sutrašnjoj Dori.

– Ovo mi je osmi put da sam na “Dori” i ne zamaram se poretkom. Prošao sam sito i rešeto na tom festivalu, ma neka pobijedi tko hoće, ionako na toj Euroviziji uvijek budemo među zadnjima. Onaj mali Roko prošle godine s onim krilima, pa to je baš bilo degutantno gledati, a Severinina “Moja štikla” najružnija mi je pjesma u povijesti “Dore”. Volio bih da ove godine pobijedi mala Mia Negovetić, ona je stvarno odlična i mogla bi nešto napraviti. Sigurno na televiziji govore: ma šta ćemo slat onog Vitasovića ili Zdenku Kovačiček.., rekao je Vitasović za Slobodnu.

Jedne mi je godine Mirko Fodor rekao da imam odličnu pjesmu, ali da sigurno neću pobijediti - iskreno će pjevač. Pitali smo ga i boji li se mogućeg dolaska koronavirusa u Opatiju s obzirom na to da će u subotu u dvorani “Marino Cvetković” prodefilirati velik broj ljudi iz svih dijelova Hrvatske, pa i inozemstva. – Ma kakvi. Neće virus na mene. Nisam nikad imao gripu u životu, dobrog sam obrambenog mehanizma - ističe pjevač, donosi Slobodna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa