'Jedna od boljih odluka je da se odvažim i otvorim salon'

0
Andrea Aljić
Andrea Aljić

"Naš pust je ovoga puta u ulozi šintera! Suđenje mu započinje odmah nakon karnevalske revije!", objavila je Puljanka Andrea Aljić koja je 22. veljače, u suradnji s Udrugom Fido, organizirala prvi karneval pasa u Puli. Održan je na Marsovom polju gdje su vlasnici i posjetioci uživali u dobrim maskama i pozitivnoj atmosferi. Karneval je bio humanitarnog karaktera i sav prihod ide za štićenike Udruge Fido. Alić je vlasnica Grooming salona Kelly preko kojeg je organiziran karneval.

Puljanka rodom iz Dervente se kao vrlo mlada upustila u poduzetničke vode o čemu je u siječnju objavila emotivnu objavu na svom Facebook profilu.

"I sada kada napravim rezime 2019. shvaćam da svaki moj korak morao se dogoditi i svaka moja odluka morala je takva biti, moralo je biti i dobrih i loših dana i oluja i mirnog mora. Jedna od mojih boljih odluka u 2019., je da se konačno odvažim i otvorim svoj salon, da slijedim svoje srce i uspijem u tome! Jednu stvar znala sam od početka, a to je da će ime moga salona, biti ime moje mezimice Kelly. Polaganim ali sigurnim koracima kročila sam u poslovni svijet, za mene tada nepoznat. Rekli su "tako mlada, a tako poduzetna", ja bi prije rekla da je to do volje, do želje,do karaktera, do mogućnosti i do sposobnosti! Jedna od mojih najjačih osobnosti je upornost, možda me i to održava jakom i kada nije sve tako krasno. 2020.-ta možeš započeti, mi smo spremne!" napisala je Aljić. (Foto: Facebook)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa