Dječje maškare u Puli preuzele ključeve grada

0

Vesele i razigrane maškare okupile su se 20. veljače ujutro u pulskoj Areni gdje je uz puno zabave i smijeha održan Dječji karneval za djecu predškolskog i školskog uzrasta. Dvadeset i prvi Dječji karneval i ove je godine organiziralo Društvo Naša djeca Pula pod pokroviteljstvom Grada Pule i Arheološkog muzeja Istre. Ovogodišnjem karnevalu sudjelovalo je 54 skupina u 38 maškaranih grupa i 1257 djece dječjih vrtića i osnovnih škola grada Pule te gosti iz dječjih vrtića iz Štinjana, Valbandona, Ližnjana, Loborike i Medulina.

„Okupili smo se u našoj prekrasnoj Areni zajedno s više od 1,200 mališana koji su se ove godine posebno  kreativno zamaskirali i kojima predajemo ključeve grada na sigurno čuvanje i naravno u dobre ruke“ kazala je zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci  te se zahvalila odgojateljicama i roditeljima na velikom odazivu i pozitivnoj atmosferi.

Vesele maškare zasladile su se krofnama, a nakon karnevala u Areni, zajedno sa maskiranim animatorima Zemlje zabave koji su bili zaduženi za zabavni program, posjetile su Školu za odgoj i obrazovanje Pula te donirali razne društvene igre. Maškare će ostati na vlasti u Gradu Puli sve do 25. veljače kada će se na Velom Vrhu tradicionalno spaliti Pust.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI/A KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

INSTALATER/INSTALATERKA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA