Ona vodi Bandićevu stranku, on diže pršute: 'Spremam se za prvenstvo'

0
Foto: 24sata/Duško Marušić/PIXSELL
Foto: 24sata/Duško Marušić/PIXSELL

Križevačke gore list Robert Lisjak (41) prvi će se puta okušati u nogometu na pijesku u sklopu 1. Svjetskog kupa, u Rio de Janeiru. Kup će se održati od 23. do 29. ožujka a nastupiti će 12 reprezentacija, a među njima i Hrvatska. Podsjetimo, Lisjak je branio u prvoligaškim klubovima Rijeci, Istri, Slavenu Belupo, a s obitelji živi i radi u Vodnjanu kraj Pule, piše 24sata.

Lisjak je zet poznatog pršutara Milana Buršića, a priznaje da mu nošenje teških polovica pršuta i špaleta pomaže kod teniranja i bolje kondicije. - Dižem pršute i tako vježbam. Primjerice, ako dođe tona robe u jednom tiru, ja dignem otprilike tri tone jer svaki taj pršut uzmem tri puta u ruku, stavim ga nasoliti, opet uzmem u ruku i stavim ga da odleži na soljenju, a pri istovarivanju ga također moram dići. Butovi su teški malo manje od 20 kilograma. To primim jednom rukom jer treba leđa čuvati do kraja života, kaže za 24sata. Lisjakova supruga Michela Buršić Lisjak pulskoj je javnosti poznata kao predsjednica nedavno osnovane pulske podružnice stranke Milana Bandića, odnosno Stranke rada i solidarnosti.

- Sretan sam što ću ići u Rio de Jeneiro, posebno zato što nisam nikad prije bio. Da je SP samo desetak dana kasnije, ne bih išao jer smo u pripremama za Vodnjansku "špaletu" koja se tradicionalno održava kod nas već godinama, pa ne bih mogao jer moram pomoći, kazao je za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa