Na mjesnim izborima u Puli nadmoćna pobjeda IDS-ove koalicije

1
Predstavnici koalicije Za Pulu – Forza Pola
Predstavnici koalicije Za Pulu – Forza Pola

Na izborima za Vijeća mjesnih odbora Grada Pule, održanim 16. veljače, koalicija 'Za Pulu – Forza Pola (IDS-ISU-Glas-Zeleni savez) odnijela je apsolutnu pobjedu u 13 od 16 mjesnih odbora te je osvojila 91 od ukupnih 146 vijećničkih mandata.

Zadovoljstvo rezultatima iskazao je predsjednik gradske podružnice IDS-a Pula Robert Cvek, koji se tom prigodom zahvalio od srca svim građanima koji su izašli na izbore. "Bez obzira što je odaziv tradicionalno slabiji u odnosu na druge izbore, ovi su izbori važni", kazao je Cvek, jer se odlučivalo o razini vlasti koja najbliže surađuje s građanima u unaprjeđivanju njihove životne sredine.

Istaknuo je da kao koalicija možemo biti iznimno zadovoljni rezultatima, angažmanom svih članova i simpatizera koji su sudjelovali na ovim izborima, a ponajviše što su građani prepoznali naš dosadašnji rad i kvalitetan program za naredni mandat.

- Koalicija Za Pulu – Forza Pola, koju čine IDS, Istarska stranka umirovljenika, GLAS i Zeleni savez – Zeleni, osvojila je većinu u 81 % svih mjesnih odbora, odnosno 62,3 % svih vijećničkih mjesta, naglasio je Cvek dodajući da iza ovih brojki stoji nedvojbeno povjerenje i potpora građana Pule prema dosadašnjem radu mjesnih odbora te gradske uprave.

Predsjednik IDS-a i gradonačelnik Pule Boris Miletić također se zahvalio svim sugrađanima koji su izašli danas na izbore, posebice onima koji su prepoznali naš rad i naše napore da ravnomjerno razvijamo sve kvartove u Puli.  

"Veliko hvala svim članovima, volonterima i simpatizerima koji su doprinijeli ostvarenju ovog odličnog izbornog uspjeha", kazao je Miletić te je za kraj poručio: "Čestitke svima koji su danas izabrani u vijećima mjesnih odbora. Bez obzira na kojoj su listi izabrani u gradskoj upravi imat će istinskog partnera i prijatelja".

Privremene rezultate izbora pogledajte OVDJE 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

AGENT/ AGENTICA ZA NEKRETNINE

Do: 20.01.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA