Mikaela i Darjan Šajina sami osmislili svoj stan u Lindaru

0
Mikaela i Darjan Šajina (foto. Jutarnji)
Mikaela i Darjan Šajina (foto. Jutarnji)

Vlasnici, Mikaela i Darjan Šajina, ispričali su detaljno kako su osmislili svoju 104 četvornih metara veliku kuću u kojoj sada beskrajno uživaju, piše Jutarnji iz kojeg prenosimo čio članka.

Ovaj tjedan vodimo vas u 104 četvorna metra velik stan u mjestu Lindar, nedaleko od Pazina u Istri. Njegovi vlasnici Mikaela i Darjan Šajina odmah na početku pričaju nam kako su svoj dom osmislili sami, prema vlastitim potrebama i željama.

- Imala sam jasnu viziju izgleda interijera, a Darjan je napravio projekt i 3D vizualizaciju cijelog stana. Uživala sam u cijelom procesu uređenja, od biranja pločica, boje zidova i namještaja pa sve do detalja koji će prostor učiniti zanimljivim - otkriva Mikaela i nastavlja kako se zapravo radilo o adaptaciji dviju velikih garaža u prizemlju obiteljske kuće.

- Prilikom adaptacije naišli smo na niz prepreka. Od različitih visina prostora, nosivih zidova koje nismo smjeli rušiti i brojnih drugih izazova. Naša ideja bila je da u konačnici stvorimo ugodan i funkcionalan prostor za življenje u modernom i veselom stilu. Željeli smo sve začiniti i nesvakidašnjim namještajem koji smo sami osmislili - ponosno ističu.

Stan ima osam prostorija. Ulazi se u predsoblje koje ima ugradbeni ormar za cipele i jakne, a nasuprot je komoda s ogledalom. Desno je kuhinja s blagovaonicom. Ona je od poznatog talijanskog branda Veneta cucine. U kuhinji postoje nevidljiva vrata od hrasta koja vode u smočnicu. Stol i stolice su također izrađeni prema željama vlasnika u Italiji. Prekoputa se ulazi u dnevni boravak, koji je vlasnicima najdraži dio stana. Tu je sivi kutni kauč i prepoznatljiva žuta fotelja iz Ikee s tabureom. Klub-stolići proizvodi su poznatog nizozemskog brenda Zuier.

- TV regal smo dugo tražili jer nismo htjeli klasičan, pa smo i njega sami dizajnirali. On je izrađen u hrastu, a viseći elementi su crne boje s ogledalom, rekli su vlasnici za Jutarnji.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa