Tražite nove izazove? Evo što vam nudi portal Moj posao

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Društvo Klemm sigurnost d.o.o., osnovano u Zagrebu 2003. godine, vodeći je pružatelj optimalnih sigurnosnih rješenja stranih i domaćih tvrtki u Hrvatskoj. Visoko su specijalizirani na području tjelesne i tehničke zaštite imovine, privatnog vlasništva, pojedinaca i posebnih događaja, a sada su u potrazi za više Vatrogasaca (m/ž). Kandidati moraju imate zvanje vatrogasni tehničar ili biti članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava, a rok za prijavu na oglas ističe 20. veljače.

Ugostiteljski obrt „FRA-KAT“ iz Premanture zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje pripremu namirnica za kuhanje, pripremu salata, pranje posuđa, čišćenje kuhinje i ispomoć kuharu. Ako nadolazeću turističku sezonu želiš odraditi u ugodnom i poticajnom radnom okruženju, u okviru kojeg ćeš moći usavršiti postojeće i steći dodatne profesionalne vještine, do 15. ožujka se prijavi na oglas.

Calucem je rastuća međunarodna tvrtka koja posluje u preko 60 zemalja i jedan je od vodećih svjetskih proizvođača aluminatnog cementa. Tvrtka zapošljava ICT menadžera (m/ž) u Puli, a novom kolegi nude konkurentnu plaću, dodatnu policu zdravstvenog osiguranja te dinamičnu i otvorenu radnu atmosferu. Zainteresirani kandidati moraju imati barem 5 godina radnog iskustva u IT-u, posjedovati odlične organizacijske vještine i biti timski igrači s izraženim komunikacijskim vještinama. Oglas ostaje aktivan do 20. veljače.

Ako u ljetnim mjesecima možeš uslužiti hrpu nervoznih i nestrpljivih turista koji čekaju u redu za najam vozila, znaš sve o vozilima i u toku si s mnogobrojnim trendovima, a dodatna oprema za tebe nije samo torbica nego i Wi-Fi uređaj i GPS, prava si osoba za Oryx Rent a car, sastavni dio Zubak grupe, koji nudi vrhunsku uslugu najma vozila. Trenutno zapošljavaju Referenta u poslovnici (m/ž) koji će biti zadužen za upravljanje procesom iznajmljivanja i vraćanja vozila, komunicirati s klijentima i pružati korisničku potporu putem telefona i e-maila. Rok za prijavu ističe 14. veljače.

OTP banka želi biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio njihove uspješne priče, do 20.veljače prijavi se na oglas za radno mjesto Specijalist/Viši specijalist za bankovnu sigurnost (m/ž). Idealan kandidat za ovo radno mjesto posjeduje barem 4 godine radnog iskustva u banci, ima VSS/VŠS ekonomskog smjera, prava ili kriminalistike te odlično razumije detalje i prakse odgovarajućih nacionalnih i internih propisa.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa