'Sretna sam što sam produžila ugovor, osjećam se kao kod kuće'

0
Selena Milošević (Foto: RK Podravka)
Selena Milošević (Foto: RK Podravka)

Vanjska igračica Podravka Vegete Selena Milošević iz Rovinja još će najmanje jednu sezonu nositi dres Podravka Vegete. Selena je početkom veljače u prostorijama RK Podravke potpisala novi jednogodišnji ugovor s Klubom. Selena je prilikom potpisivanja ugovora izjavila:

"Sretna sam što sam produžila ugovor s Rukometnim klubom Podravka. U Koprivnici se osjećam kao kod kuće pogotovo što će mi ovo biti peta godina kako sam tu. Jako sam zadovoljna trenerom, načinom rada, ali i suigračicama. Nadam se što boljim rezultatima u ovoj sezoni, ali i sljedećoj."

Selena je rođena 9. lipnja 1989. godine, a prve rukometne korake napravila je sa sedam godina u rodnom Rovinju. Do sada je nastupala za Rovinj, Pulu, Umag, Rijeku i Maccabi. Dres Podravke nosila je od 2015. do 2017. godine, a nakon toga odigrala je jednu sezonu u Izraelu. U Podravka Vegetu vratila se prošle sezone, a ove je godine postala veoma važna karika u obrani. Osim što igra u Podravka Vegeti, Selena redovito nastupa i za reprezentaciju Hrvatske.

Siječanjski susret RK Podravka Vegeta - SMC Craiova: Selena Milošević i Patricia Maria Vizitiu (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA / ANIMATOR

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA