Lažno se predstavljala kao policajka i napala policajca u Puli

0
Vukovarska ulica u Puli
Vukovarska ulica u Puli

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 29-godišnjakinja počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi. Naime, 31. siječnja oko 22.30 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Vukovarskoj ulici u Puli, 29-godišnjakinja je na naročito drzak način narušavala javni red, pri čemu je vikala na muškarca i vrijeđala ga raznim pogrdnim riječima, predstavljajući se kao policijska službenica.

Nakon dolaska policijske ophodnje, djevojka je odbila dati na uvid osobnu iskaznicu te se nastavila lažno predstavljati kao policijska službenica, pokušavajući se udaljiti s mjesta događaja. Kako bi je spriječili u bijegu, policijski službenici uhvatili su je za ruke, a 29-godišnjakinja je tada jednog policijskog službenika udarila nogom u trbuh.

Prilikom uporabe sredstva prisile lakše su ozlijeđena dva policijska službenica i osumnjičena, koja je privedena u policijsku postaju te se protiv nje podnosi kaznena prijava radi sumnje da je počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi, dok radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira,  policija protiv 29-godišnjakinje podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PROGRAMER/KA MOBILNIH APLIKACIJA

Do: 25.09.2020.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

RUKOVATELJ/ICA GRAĐEVINSKIM STROJEVIMA

Do: 25.09.2020.

NOVA VAS, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 26.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

FARMACEUTSKI/A TEHNIČAR/KA

Do: 27.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA