Pogledajte kako je bilo na reviji pasa u Max City Centru (foto)

0
Max pas Beba Wolf i vlasnica Aurora Saliji
Max pas Beba Wolf i vlasnica Aurora Saliji

U trgovačkom centru Max City 1. veljače s početkom u 17 sati održana je prva Max revija pasa. Reviju su organizirali Max City i Pet Home trgovina koji su ujedno bili i pokrovitelji događaja. Poseban doprinos organizaciji dali su članovi i volonteri Udruge za zaštitu životinja Snoopy iz Pule. Prijavljeni psi natjecali su se u 2 kategorije, Max štenac – pas do 1 godine starosti i  Max pas – svi psi preko 1 godine starosti. Posebnu nagradu dobio je pas koji je po izboru žirija bio Maximalno simpatičan pas.

Nagradu za Max štenca dobio je pas Lira vlasnika Arnela Bešića, a nagradu za Max psa, pas Bebo Wolf vlasnice Aurore Saliji. Srca žirija osvojila je kujica Doli vlasnika Marija Šarkijevića te joj je tako uručena nagrada za Maximalno simpatičnog psa. Svaki sudionik donirao je kao kotizaciju jednu limenku pseće hrane koja je naknadno uručena predstavnici Udruge Snoopy Kristini Milovan. Žiri koji je ocjenjivao ili više bivao očaran karakterom te nastupima ljubimaca hodajući po crvenom tepihu, bio je u sastavu: Hrvoje Habulin predstavnik pokrovitelja događaja trgovine Pet Home, zatim predstavnik Udruge Snoopy Mladen Lač te ispred trgovačkog centra Max City Loreta Boneta.

Pobjednici u sve tri kategorije dobili su bogate nagrade pokrovitelja Pet Home-a i to 2kg hrane + poklon spremnik za čuvanje hrane, poslasticu i igračku te poklon bon u vrijednosti od 10% popusta na sve kupovine u periodu od 1. veljače do 30. travnja na hranu koja nije na akciji. Osim pobjednika, simbolične nagrade za sudjelovanje dobili su i svi sudionici revije. U kutku Pitaj veterinara, mnogobrojnim posjetiteljima i vlasnicima ljubimaca obratila se s nekoliko važnih informacija dr.vet. Andrea Faggiani iz veterinarske ambulante Andar. Uz nezamijenjivog voditelja programa Ettorea Kocijančića bilo je ovo doista poseban događaj za sve ljubitelje pasa, a pokazalo se da je Pula itekako veliki prijatelj ljubimaca na 4 noge.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA / SKIPER/SKIPERICA - SKIPPER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA