Ella Dvornik i njezin suprug kupuju kuću u Istri

0
Patricija Gajica, Ella Dvornik i Silvija Rejec Martinčić
Patricija Gajica, Ella Dvornik i Silvija Rejec Martinčić

Poznata lifestyle blogerica Ella Dvornik, kćerka pokojnog glazbenika Dine Dvornika i unuka slavnog glumca Borisa Dvornika sa svojim suprugom, britanskim poduzetnikom Charlesom Pierceom kupuje kuću u Istri, a prvu je pogledala na Labinštini.

Ella i Charles pogledali su jednu kuću 2. veljače u društvu Silvije Rejec Martinčić i Patricije Gajica iz agencije Alea Nekretnine iz Labina. Vlasnica agencije Silvija Rejec Martinčić potvrdila nam je da su Charles i Ella, koja je u poodmakloj trudnoći, definitivno zainteresirani za kupnju kuće u Istri, a prva koju su pogledali nalazi se u jednom selu na Labinštini, koje nije na obali, ali ima pogled na more.         

Ella Dvornik često putuje i piše lifestyle blog. Koliko je njezin lifestyle blog uspješan govori i činjenica da je 2016. godine, njezin blog I am Ella po izboru UK Blog Awardsa ušao u top tri najbolja bloga među 3000 prijavljenih. Početkom 2016. godine se zaručila, 2019. se udala za Charlesa Piercea, a 2017. dobili su kćer Balie Dee. Ella trenutno živi na relaciji Zagreb-London, a u budućnosti će dio vremena provoditi i u Istri. (N.Č.)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

INSTALATER/INSTALATERKA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA