Poreč predstavljen u Zürichu, dogovara se suradnja s Locarnom

0
Loris Peršurić u Švicarskoj
Loris Peršurić u Švicarskoj

U organizaciji Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Švicarskoj konfederaciji, u Zürichu je održano predstavljanje predsjedanja Hrvatske Vijećem Europske unije. Gospodarski forum, sastanci s predstavnicima turističkih agencija, predsjednicima kantona i gradonačelnicima, izložba fotografija, kulturni program i sajam hrvatskih proizvoda samo su neke od aktivnosti održane tijekom predstavljanja Hrvatske u najvećem švicarskom gradu.

Priliku za svoju promociju tako su dobili grad Poreč, te Međimurska županija i grad Varaždin, a predstavljeni su i proizvodi nekih od lokalnih proizvođača-potencijalnih izvoznika koje je konzulat organizirao, pa su tako iz Poreča predstavljena vina Agrolaguna.

Osim što je direktor TZ Poreč Nenad Velenik turoperatorima predstavio destinaciju, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić susreo se s gradonačelnikom švicarskog grada Locarno, smještenog u talijanskom kantonu Ticino. Gradonačelnik Alain Scherrer naglasio je želju Locarna da s Porečom sklopi službenu suradnju kroz potpisivanje povelje o prijateljstvu, s obzirom na to da ova dva grada povezuje mnoštvo sličnosti poput okrenutosti turizmu i sportu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KONOBAR / ICA - ASSISTANT WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA